Crna kronika

U sudaru dva teretna automobila ozlijeđen 38-godišnjak

03-05-2022 • 08:15
Rva
Izvješće PU požeško-slavonske - U sudaru dva teretna automobila ozlijeđen 38-godišnjak

U ponedjeljak 2. svibnja 2022. oko 10.20 sati u mjestu Podsreće, 61-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja prešao je na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio teretnog automobila marke „Renault“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći 38-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Radnovac.

41-godišnjakinja verbalno i tjelesno napala dvije ženske osobe starosti 21 i 47 godina

U ponedjeljak 2. svibnja 2022. oko 8 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, ispred sportske dvorane, 41-godišnjakinja je verbalno i tjelesno napala dvije ženske osobe starosti 21 i 47 godina. Protiv 41-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Lipik: U vrtu pronašao tenkovsko zrno

U ponedjeljak 2. svibnja 2022. oko 10 sati u Lipiku  u Ulici Alojzija Stepinca, 50-godišnjak je prilikom obavljanja radova u vrtu pronašao tenkovsko zrno za koje je utvrđeno da je zaostalo iz Domovinskog rata. Navedeno eksplozivno sredstvo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Provaljeno u trgovinu

U razdoblju 1./2. svibnja 2022. u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Siska i otuđio razne cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.