Crna kronika

U prometnoj nesreći ozlijeđen 20-godišnjak

08-03-2022 • 09:50
Rva
Između mjesta Kuzmica i Dervišaga, 20-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom.

Protiv 20-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U utorak 8. ožujka 2022. oko 0.35 sati između mjesta Kuzmica i Dervišaga, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola 1,51 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila je udario u prednji dio teretnog automobila marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, a koji se nalazio zaustavljen na prometnoj traci jer su djelatnici trgovačkog društva s područja Požege u navedeno vozilo stavljali privremenu prometnu signalizaciju.

Foto: Javna vatrogasna postrojba Grada Požege

U prometnoj nesreći 20-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Iz teretnog automobila otuđeno gorivo

U razdoblju od 4. do 7. ožujka 2022. u Pakracu u Ulici Aleja kestenova, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz teretnog automobila u vlasništvu trgovačkog društva s područja Požege otuđio gorivo.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“

U ponedjeljak 7. ožujka 2022. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao 250 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.