Scena

Turistička zajednica Grada Požege ima novu čelnu osobu

25-05-2022 • 10:30
Rva
Svima je poznato kako su građani Požege željni manifestacija, a zaista postoji velika tradicija koja veže neke manifestacije za grad.

Jutarnja emisija kod Matka danas je ugostila gradonačelnika Grada Požege, dr.sc. Željka Glavića. Gradonačelnik se osvrnuo na mnoga pitanja oko gradske samouprave, komunalne infrastrukture i svih aktualnih tema, a posebno zanimljivo pitanje odnosilo se na izbor novog ravnatelja Turističke zajednice Grada Požege.

Turističko vijeće je održalo sastanak i izabrana je nova ravnateljica – Mirna Šimunović Svoboda.

Naime, dr.sc. Željko Glavić između ostaloga je najavio da je nakon provedenog Natječaja, povjerenstvo za izbor direktora Turističke zajednice Grada Požege za novu direktoricu predložilo Mirnu Šimunović Svoboda, što je Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Požege jutros na sjednici i prihvatilo. Slijedi žalbeni rok od osam dana.

Mirna Šimunović Svoboda trenutno je voditeljica odsjeka za poslove gradonačelnika Grada Požege, gdje je zaposlena posljednjih desetak godina.

Svima je poznato kako su građani Požege željni manifestacija, a zaista postoji velika tradicija koja veže neke manifestacije za grad. Gospođi Mirni želimo puno sreće i uspjeha na novoj poziciji.

Cijeli razgovor sa gradonačelnikom pročitajte sutra, a snimka će biti dostupna na našem Mixcloud-u.