Društvo

Tomica Galović novi predsjednik Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata

18-05-2022 • 11:34
Rva
Održana je Izborna Skupština Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske.

Održana je Izborna Skupština Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske. U uvodnom dijelu nazočnima se obratio predsjednik udruge Damir Šarić, te je podnio izvješće o radu za prošlu godinu kao i izvješće o financijskom poslovanju Udruge. Tajnik udruge Antun Mandić podnio je izvješće o radu tajnika za proteklu godinu, a izvješće o financijskom stanju i poslovanju podnio je blagajnik Đuro Mikšik. Predsjednik Nadzornog odbora Radoslav Antunović podnio je izvješće o radu Nadzornog odbora koji je utvrdio kako nije bilo napravilnosti u radu udruge.

Nakon usvojenih izvješća i plana rada razriješeno je tijelo Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Požeško-slavonske, te je provedeni izbori. 

Za predsjednika udruge izabran je Tomica Galović, za potpredsjednika udruge izabrani su  Ivan Vukas i Josip Pavunčec, za tajnika  izabran je Antun Mandić, za blagajnika Đuro Mikšik i Nadzorni odbor Radoslav Antunović predsjednik, Mirko Cenbauer član i Ilija Ivić član. Svi članovi su jednoglasno izabrani od strane izaslanika GO UHDDR Požega i GO UHDDR Kutjevo.

Foto: ŽP UHDDR Požeško-slavonske.