Crna kronika

Sletio stranim automobilom s kolnika – vozačka već poništena, a alkohola 2,3 promila

04-12-2022 • 08:10
Rva
Policijsko izvješće

U subotu oko 5.20 sati između mjesta Zakorenje i Daranovci, 26-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,30 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u kosinu putnog kanala. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 26-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Zagrebačkoj ulici. U subotu oko 19.55 sati u mjestu Prekopra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,47 promila upravljao 43-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.