Sport

Slavonija odigrala neodlučeno u drugom kolu 3. Nogometne lige – Istok

30-08-2022 • 12:13
Rva
NK Slavonija je svoj domaći susret 2. kola 3. Nogometne lige – Istok odigrala u subotu, u Pleternici.

Slavonija je svoj domaći susret 2. kola 3. Nogometne lige – Istok odigrala u subotu, u Pleternici. Iako u Vuteksu sjajno igra Mihailo Marić, iako je raspucan županjski dvojac Lotar – Lešić, iako je Tomislav Marjanović krenuo s dva gola, već nakon dva kola nam se pali lampica da bi mogli gledati jedan veliki okršaj kad je u pitanju borba za titulu najboljeg strijelca lige. Ivan Antunović krenuo je hattrickom u Vinogradima, pa je spakovao dva komada Svačiću, dok njegov prethodnik u vrhu napada Slavonije Tomislav Žuljević ima na svom kontu tri, nakon što je sa subotnja dva anulirao Antunovićev učinak i osigurao prvi bod Tadićevoj momčadi.

Ni oni koji ga najbolje poznaju, dugogodišnji mu suigrači mu ništa nisu mogli na terenu zajedničkog im bivšeg kluba Slavije u Pleternici. Ivan Antunović donio je prednost Slavoniji početkom prvog poluvremena, činilo se da bodovi ostaju Plavima, no to kao da je naljutilo napadača Svačića koji zabija dva pogotka i osigurava svojoj momčadi prvi bod nakon kojeg će sigurno sve biti lakše za njih. 

Rezultati 2. kola : Slavonija – Svačić 2:2, Đakovo Croatia – NAŠK 1:0, Valpovka – Oriolik 1:1, Darda – Graničar 1:4, Vuteks Sloga – Sloga 4:3, Čepin – Bedem 1:2, Kutjevo – Borac 0:1, Omladinac – Slavija 0:2.

U 3. kolu, u subotu, 03. 09. 2022. s početkom u 17,30 Slavonija gostuje u Oriovcu kod Oriolika. U isto vrijeme sastaju se Sloga – Đakovo Croatia, Slavija – Vuteks Sloga, Borac – Darda  i NAŠK – Valpovka. U nedjelju, 04. 09. 2022. u 17,30 sati igrat će Bedem – Omladinac, Graničar – Čepin i Svačić – Kutjevo. 

sportalo.hr sport-pozega.hr