Sport

Slavonija mijenja trenera Dalibora Bognara i vraća domaće utakmice u Požegu

02-12-2022 • 21:39
Rva
Informaciju da neće produžiti ugovor Daliboru Bognaru, te da će domaće utakmice igrati na Rekreaciji objavili su večeras

Na Facebook stranici NK Slavonija Požega večeras je objavljeno da je odlukom predsjednika i Izvršnog odbora kluba odlučeno kako se sa sadašnjim trenerom seniorske kategorije Daliborom Bognarom neće produžiti suradnja po isteku četverogodišnjeg ugovora koji istječe krajem ove godine.

„Dalibor Bognar je preuzeo prvu momčad 01. siječnja 2019. godine na četverogodišnji mandat i isti će odraditi u potpunosti. Ovim putem zahvaljujemo treneru Bognaru na uloženom trudu te mu želimo sreću u nastavku trenerske karijere. O imenu novog trenera odlučiti će se i obavijestiti javnost i naše pratitelje u nadolazećem razdoblju.

Također, Izvršni odbor Kluba donio je odluku da će od proljetnog dijela prvenstva, NK SLAVONIJA svoje domaće utakmice u seniorskoj kategoriji igrati u Požegi, na ŠRC POŽEGA, poznatoj „Rekreaciji“.

Nakon godinu i pol dana igranja domaćih utakmica na stadionima u Velikoj, Kutjevu, ŠRC Požega i Pleternici, „plavi“ će od proljeća domaće utakmice igrati u Požegi. Ulaganjem u infrastrukturu na ŠRC Požega (uređenje unutarnjih prostorija, uređenje travnjaka, tribina, semafor…) stekli su se kvalitetni i potrebni uvjeti za odigravanjem prvenstvenih utakmica stoga se vraćamo u naš grad.

Ovim putem se zahvaljujemo NK PAPUK Velika, NK KUTJEVO, NK SLAVIJI PLETERNICI te njihovim lokalnim samoupravama na ponuđenoj pomoći i suradnji.“, stoji u objavi Izvršnog odbora NK Slavonija.

Dalibor Bognar gostovao je uživo u program RVA u ponedjeljak 28.11., kad se ni po čemu nije moglo naslutiti da neće nastaviti voditi momčad NK Slavonije i u nastavku sezone. Bilo je dosta riječi upravo o tome gdje će NK Slavonija igrati svoje domaće utakmice.

PROČITAJTE ŠTO JE DALIBOR REKAO U NAŠEM PROGRAMU PRIJE ČETIRI DANA