Sport

Prijave za Rukometni turnir “Požeški dječaci 22” u tijeku

23-02-2022 • 07:17
Tena Protić
14. i 15. travnja 2022. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se 17. izdanje tradicionalnog Rukometnog turnira "Požeški dječaci"...

U četvrtak i petak, 14. i 15. travnja 2022. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se 17. izdanje tradicionalnog Rukometnog turnira “Požeški dječaci” na kojem pravo nastupa imaju igrači rođeni 2008. i mlađi.

Prijave za turnir se primaju do 01. travnja.

Organizatori su Sportsko društvo „Lopta“ i Rukometni klub Požega, a generalni pokroviteljelj je Grad Požega. Prijave za turnir primaju se kod trenera Hrvoja Jurkovića na broj mobitela 098 901 8754, do 01. travnja.

Na zadnjem turniru održanom 2019. godine nastupile su ekipe iz Siska, Daruvara, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Bjelovara, Dugog Sela, Valpova, Našica, Pakraca, Vinkovaca, Umaga i Požege. Pobjednici su bili mladi rukometaši Rukometnog kluba Požega pod vodstvom trenera Luke Jurkovića. Drugo mjesto su osvojili rukometaši iz Bjelovara, a treće iz Daruvara.

U sklopu Rukometnog turnira “Požeški dječaci 22” održat će se i predavanje za trenere na kojem će gost biti mr. sc. Pero Kuterovac.

On posjeduje stručno znanje koje je prepoznato diljem svijeta u najvećim i najjačim sportskim centrima i institutima od Amerike do Australije. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je završio i poslijediplomski i doktorski studij. Proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu. Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.