Politika

Predstavljena nova direktorica Turističke zajednice Pleternica

09-06-2022 • 10:08
Rva
Ivana Ketović Marjanović je pak zahvalila na prilici i odabiru nje kao odgovorne osobe na rukovodećoj poziciji te je istaknula kako se veseli novim izazovima.

Pleternički tim od danas slovi jedno ime više, a radi se o Ivani Ketović Marjanović koja je započela sa radom na mjestu direktorice Turističke zajednice Grada Pleternice. Tom ju je prilikom gradonačelnica Marija Šarić uputila u dosadašnji rad Turističke zajednice te ju upoznala s ostatkom kolektiva.

“Ono što je važno istaknuti da je velika većina naših poslova isprepletena, da Pleternica funkcionira kao jedan tim ljudi s istim ciljem i vjerujem kako će se nova direktorica vrlo brzo uklopiti u tim i takav način rada. Naravno da svatko od djelatnika ima određene zadatke više istaknute, ali svi su upoznati u sve i to jako dobro funkcionira. Želim joj iskrenu dobrodošlicu i veselim se budućoj zajedničkoj suradnji na prezentaciji Pleternice.” – rekla je Marija Šarić.

Ivana Ketović Marjanović je pak zahvalila na prilici i odabiru nje kao odgovorne osobe na rukovodećoj poziciji te je istaknula kako se veseli novim izazovima.

“Turizam u Slavoniji definitivno jest izazov, ali s druge strane postoje brojni resursi koje na pravi način treba usmjeriti u pravcu turizma. U Pleternici je već stvoren je jako dobar temelj, a o tome dovoljno govori činjenica kako je u posljednjih 8 godina broj ležajeva porastao s 8 na preko 100 registriranih.” – rekla Ivana Ketović Marjanović.

Kaže kako je pred njom velik izazov, ali ističe da puno ovisi i o timu kojeg Pleternica definitivno ima.

“Pleternica je divan grad koji se razvija koristeći svaku priliku koja mu se pruža i tu ne mislim samo na javni nego i na privatni sektor. Želja mi je, a  vjerujem kako ću u tome i uspjeti, staviti sve pleterničke resurse pod isto okrilje i stvoriti cjelogodišnju ponudu za sve zainteresirane skupine koje žele vidjeti i okusiti Slavoniju. Pleternica ima jako puno za pokazati počevši od krajobraza, kulturne i povijesne baštine, infrastrukture pa do manifestacija, uistinu jedan širok spektar koji obuhvaća velik broj ciljanih skupina” – zaključuje direktorica Ivana.

pleternica.hr