Kultura

Predstava za djecu i Knjignik u Pleternici

19-07-2022 • 08:30
Rva
"Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije."

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira Knjignik, projekt koji je odobren je u području financiranja Kulturnih programa i projekata od interesa za opće dobro na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini. Knjignik je manifestacija Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica koju financijski podržava Požeško-slavonska županija, a organizira se i uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternica.

Knjignik će se održati 22. srpnja na Trgu bećarca u Pleternici.

„U 19:30 sati imamo kviz za mlade ”Kvizomanija” iz područja književnosti i opće kulture. Službeni početak Knjignika je u 20:00 sati kada počinje program za djecu na Trgu bećarca i to dječjom predstavom ”Ježeva kućica” u izvedbi Kazališne družine ”Smješko” iz Zagreba.“

„Predstava je mali mjuzikl, a glazba je originalna glazba iz audio zapisa, nastalog prije 20 godina, na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i  lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati. Nakon predstave slijede radionice za djecu koje će provoditi Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica, Udruga Osmijeh i Društvo Naša djeca Pleternica. Vidimo se!“ – poručuju iz Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica.