Scena

Požežanin Massa predstavio svoju prvu autorsku pjesmu

24-10-2022 • 14:02
Rva
Ime Massa možda na prvu ne zvuči poznato, ali detaljnijim istraživanjem upoznat ćete njegovo djelovanje u rap-rock sastavu Detmeć.

MC i trubač s dvadesetgodišnjim glazbenim iskustvom odlučio je svoj autorski rad pustiti da ugleda svjetlo dana i izbacio je prvi singl. Pjesma naziva Sve Je OK rezultat je suradnje s ljudima iz krugova u kojima se Massa proteklih desetljeća kretao. Massino ime možda na prvu ne zvuči poznato, ali detaljnijim istraživanjem upoznat ćete njegovo djelovanje u rap-rock sastavu Detmeć. Onu plesniju i manje oštru stranu možete čuti kroz sviranje u ponajboljem amaterskom jazz orkestru u HrvatskojBig Banda Požega, kao i najplesnijem disco-funk sastavu Electric Corn.

Ovakav sukus iskustva i glazbenih stilova garantira raznolikost budućih singlova kao i debitantskog albuma na kojem kreće raditi.

Za ovaj spoj hip-hopa, popa i jazza zaslužni su neki od najboljih hrvatskih glazbenika, prijateljstvo i želja za autorskim izražavanjem. Pozitivan vajb, smiješak i klimanje glavom omogućili su: jedan od najboljih basista ovih prostora Zvjezdan Marjanović, ritam mašina i nevjerojatan groover na bubnjevima Mario Klarić, multiinstrumentalist, aranžer i pjevač Mario Pavlić, jazz-rock gitarist Vladek Štefek, dok su gudače svirali najperspektivniji mladi gudači Marko Glogović, Edita Kolovrat, Marta Balenović, Tonko Marković, Filip Kojundžić , a bekove pjevali Ivan Končić i Dorotea Orosi.

“Počašćen sam što sam s vrhunskim glazbenicima imao priliku napraviti feel-good pjesmu koja bi u ovim brzim i ludim vremenima ljudima trebala donijeti komadić mira i vremena za sebe. Vjerujem da ćete uživati u njoj onoliko koliko smo ju mi uživali stvarati.” – izjavio je Massa.

Aranžman za Sve je ok potpisuje Mario Pavlić, dok je za mix i master zaslužan Hrvoje Pandžić, perspektivni mladi producent i audio-inženjer, Massin prijatelj i bubnjar Detmeća.

Pjesma izlazi pod Detmeć etiketom, a sam bend također najavljuje novi materijal i rad na drugom albumu.

Pogledajte spot za pjesmu Sve Je OK