Scena

Požeški Urban Fest: Dobre vibracije 1. srpnja uz Big Band Požega i Požega Reunion

08-06-2022 • 10:10
Rva
Dobre Vibracije u sklopu Požega Urban Festa održat će se u petak 1. srpnja 2022. na bivšem atletskom stadionu u Požegi s početkom u 20 sati

Dobre Vibracije u sklopu Požega Urban Festa održat će se u petak 1. srpnja 2022. na bivšem atletskom stadionu u Požegi s početkom u 20 sati. Na prvom izdanju Dobrih Vibracija nastupit će Big Band Požega & Požega Reunion na kojemu će okupiti požeške glazbenike koji su ostavili traga na hrvatskoj glazbenoj sceni (Ivana Kindl, Vesna Pisarović, Jurica Leikauff, Valerija Nikolovska, Bruna Oberan Bošković Mila Bauković i drugi). 

Uz Big Band Požega nastupit će i požeški disco-funk band Electric Corn te Youth Orchestra kojeg čine mladi glazbenici iz Požege ili kako ih od milja nazivaju Big Band Požega Juniori, a za zagrijavanje publike bit će zadužen legendarni DJ Hirsh. Uz glazbeni program posjetitelji će moći uživati i u eno i gastro ponudi.

Organizator Požega Urban Festa je Big Band Požega a suorganizator TZ Grada Požege, a generalni pokrovitelj je Grad Požega. 

Tekst/Ilustracija: Big Band Požega