Crna kronika

Požega: Pod utjecajem alkohola od 1,92 promila upravljao vozilom, udario u kuću pa pobjegao

11-01-2022 • 09:09
Rva
Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici

U ponedjeljak 10. siječnja oko 14:40 sati u Njemačkoj ulici u Požegi, 29-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,92 promila upravljao osobnim automobilom novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio vozilom s kolnika i udario u stup terase u vlasništvu 53-godišnjakinje, nakon čega je nastavio vožnju i udario u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka.

Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Novim Mihaljevcima i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira.