Crna kronika

Požar na gospodarskom objektu u naselju Radnovac

14-12-2022 • 06:08
Rva
Požar na gospodarskom objektu u naselju Radnovac.

Iz Policijske uprave požeško-slavonske potvrdili su da je došlo do požara na gospodarskom objektu u naselju Radnovac kod kbr. 40. Gašenje požara započelo je oko 3 sata, više će se znati nakon očevida.

Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske: U srijedu 14. prosinca 2022. oko 2 sata u mjestu Radnovac, došlo je do požara u autolakirerskoj radionici obrta u vlasništvu 43-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedenog požara.

“Jutros u 02.08h dobivamo dojavu o požaru radione u naselju Radnovac. Izlazimo u 02.13h s NV Mercedes i 6 vatrogasaca, uskoro izlazi NV Iveco sa 6 vatrogasaca, te kombi Opel sa 4 vatrogasca, dok 1 vatrogasac ostaje u pričuvi u domu. Dolaskom na mjesto intervencije pristupamo gašenju objekta (radione), 3 vozila i krovišta zgrade pokraj radione. U radioni se nalazilo i jedno električno vozilo (prerađeno) kojem smo uklonili baterijski sklop i potpili ga u vodu kako nebi doslo do ponovnog zapaljenja. Požar je ugašen oko 03.55h kada se vracamo u bazu. Nažalost, u požaru je nastala velika materijalna šteta. Na intervenciju se odazvalo 17 vatrogasaca našeg DVD-a.” – dodaju iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jakšić.

Foto: DVD Jakšić