Društvo

Policijski službenici PU požeško-slavonske ostvarili sjajne rezultate u sportskim aktivnostima

12-09-2022 • 07:43
Rva
"Čestitamo našim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!"

U subotu 10. rujna 2022. u mjestu Sovski Dol održana je utrka „Sovsko jezero trail“ u kojoj su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović, policijski službenik Interventne jedinice policije David Jelušić  te policijski službenik PP Pakrac Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je kod jezera. Trčalo se dvije kategorije – veliki trail: 24 kilometra i mail trail: 8 kilometara, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji na 8 kilometara policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila treće, dok je David Jelušić bio na drugom mjestu u kategoriji na 24 kilometra. Zdravko Matičević je u muškoj konkurenciji na 8 kilometara bio devetnaesti.

“Čestitamo našim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!” – poručili su iz Policijske uprave požeško-slavonske.