Politika

Polaganje vijenaca povodom obilježavanja Dana županije

12-04-2022 • 10:14
Tena Protić
Tim su povodom položeni vijenci kako bi se odala počast za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koji su svoje ime utkali u stvaranje Domovine.

Povodom Dana Požeško-slavonske županije koji je 14. travnja, danas se održava svečani dio obilježavanja. Tim su povodom položeni vijenci kako bi se odala počast za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koji su svoje ime utkali u stvaranje Domovine.

Vijence i svijeće kod spomen obilježja na Trgu 123. brigade položili su predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Anamarija Blažević, Požeško-slavonska županija na čelu sa županicom Antonijom Jozić, Grad Požega na čelu s gradonačelnikom Željkom Glavićem, čelnici gradova i općina. Također Vojarna 123. brigade hrvatske vojske na čelu sa zapovjednikom Milom Valentićem, Policijska uprava na čelu sa načelnikom Željkom Grgićem, izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije, izaslanstvo Socijaldemokratske partije Požeško-slavonske županije.