Sport

Početak priprema u NK “Graničar” Zagrađe

18-07-2022 • 08:35
Rva
U ove pripreme igrače je poveo novi mladi i perspektivni trener Marko Krmpotić.

Protekle ljetne subote počele su pripreme u Nogometnom klubu “Graničar” iz Zagrađa kao uvertira za prvenstvo. Na početku priprema svim okupljenim nogometašima predstavljeni su planovi i programa u narednom periodu koji se ponajprije odnose na infrastrukturu uređenje interijera prostora kluba te navodnjavanje terena. Tom prigodom upućena je zahvala Gradu Pleternici na podršci koja je kontinuirana.

“Nogometni klub je zadržao igrački kadar te je u narednom periodu u planu da se dovedu adekvatna pojačanja koja će dodatno osvježiti postojeću ekipu a sve u cilju kako bi se postigao što bolji rezultat u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško-slavonske županije. Uprava od igrača očekuje kvalitetno odrađivanje zacrtanih priprema te ozbiljnost, rad i odgovornost na terenu a sve ostalo je obaveza i zadaća kluba da logistički poprati igrače. Osim sportskih rezultata klub želi biti društveno uključiv i aktivan te doprinijeti svojim brojim aktivnosti i akcijama uključivanje što većeg broja mladih te pomoći zajednici u koji radi i djeluje.” – Ispred uprave sve navedeno su iznijeli Boris Midlih i Karlo Srdarević te potpredsjednik kluba Bruno Horvat.

U ove pripreme igrače je poveo novi mladi i perspektivni trener Marko Krmpotić, a prvo igračko pojačanje je Josip Markota koji se odazvao početku priprema. Nakon službenog dijela programa i odrađenog treninga druženje je nastavljeno u prostorijama kluba uz piće i večeru do kasnih večernjih sati.