Društvo

Ovog vikenda svi su na Moto susretima u Pleternici!

16-05-2022 • 11:38
Tena Protić
Pleternički hipodrom na par dana postat će pravi raj za bajkere i ljubitelje rock glazbe, najavili su tako na tiskovnoj konferenciji.

Moto klub Bulls organizira 11. Moto susrete koji će se održati od 20. do 22. svibnja. Pleternički hipodrom na par dana postat će pravi raj za bajkere i ljubitelje rock glazbe, najavili su tako na tiskovnoj konferenciji gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić, zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić i predsjednik Moto kluba Flamenko Senjak – Flac.

Drugi dan Moto susreta sve ljubitelje motora očekuje Stunt show!

“Ovo je prva manifestacija nakon korone, napokon smo se uspjeli vratiti na ono staro normalno od prije dvije godine. Ono što me posebno veseli, krećemo s jednom velikom, gromoglasnom manifestacijom – Moto susretima. Od iznimne su važnosti za naš grad, za našu Turističku zajednicu, jer privlače jednu strukturu turista koji nisu redoviti gosti našega grada. Taj vikend dođu i borave ovdje puna tri dana, a naša udruga Moto klub Bulls organizira jedan kvalitetan sadržaj. Odlični su u organizaciji i sve ono što pripreme, naši gosti se ugodno osjećaju, što se vidi jer nam se svake godine vraćaju u što većem broju.”

Ono što su pripremili od sadržaja za prvu večer u petak, 20. svibnja, je koncert Opće opasnosti i Cota G4, rekla je gradonačelnica Marija Šarić.

Drugi dan Moto susreta, 21. svibnja, okupljanje bajkera je od 12 sati, zatim slijedi bajkerski ručak u 13 sati. Nakon toga će se održati defile ulicama grada Pleternice. Stunt show održat će se u glavnoj ulici ispred Gradske kuće. Na hipodromu se u 19 sati počinju održavati moto igre.

Koncerti povodom druge večeri Moto susreta su KillerFace i Zabranjeno Pušenje!

“U nedjelju je oproštaj od bajkera, oni taj dan odlaze svojim kućama. Jedan prekrasno ispunjen vikend s mnogobrojnim sadržajima. Pozivam sve Pleterničane i sve stanovnike naše i okolnih županija da nam se pridruže, da uživaju u ovom vikendu koji je pred nama.” – rekla je gradonačelnica Marija Šarić, te naglasila kako će to biti jedan lijepi uvod u sve što nas čeka narednih mjesec dana u Pleternici.

Na dobru zabavu i druženje pozvao je i predsjednik Moto kluba Bulls, Flamenko Senjak – Flac.

“Dvije pandemijske godine nismo imali Moto susrete, svi smo željni tog provoda na otvorenom. Pružila nam se prilika da ponovo to organiziramo kao što smo i prije. Pozvao bih sve ljubitelje motora, benzina, dobre glazbe i hladnog piva, da nam se pridruže u petak i subotu u Pleternici na hipodromu!” – rekao je predsjednik Flac.