Scena

Ovog vikenda svi su na 6. Ribarskoj večeri u Vetovu

29-06-2022 • 08:44
Rva
Ove subote dobar provod su najavili organizatori 6. Ribarske večeri u Vetovu.

U organizaciji Športskog ribolovnog društva Matiševac iz Vetova, Grada Kutjeva i Turističke zajednice Grada Kutjeva, održava se 6. Ribarska večer. Svima dobro poznata manifestacija koja osim dobre zabave, u ponudi ima i kvalitetne riblje specijalitete za sve posjetitelje. Osim ribe, naravno neizbježna je i kvalitetna vinska kapljica kutjevačkog vinogorja.

Ove subote dobar provod su najavili organizatori, a sve kreće od 18 sati na Stadionu „Grot“ u Vetovu.

Članovi Športsko ribolovnog društva Matiševac pobrinut će se da šaran na rašljama i fiš budu odlični, a za dobru atmosferu pobrinut će se dobro poznati Tamburaški sastav Bisernica i gosti.

„Tko kaže da se u Slavoniji ne jede riba? U kutjevačkom kraju velik je broj ljudi koji se vole baviti pecanjem, što potvrđuje i postojanje nekoliko ribolovnih društava. Nekoliko godina zaredom, gastro manifestacija Ribarske večeri slavi slatkovodnu ribu, riblje specijalitete i privlači brojne posjetitelje u ovo malo mjesto. Priprema se velika količina šarana na rašljama, fiš paprikaša i jela s roštilja tako da se nađe za svakoga po nešto. Uz sve navedeno, kao i obično, idu vrhunska vina kutjevačkog kraja, a posebno se ističu i ona vetovačka. Što bi bila slavonska manifestacija bez dobre glazbe? U toplim srpanjskim poslijepodnevnim satima tamburaški sastavi zabavljaju publiku i stvaraju posebno lijep ugođaj. Kvalitetna hrana, dobro vino i gostoljubivost mještana pravi su recept za veselu večer i ugodno druženje. Dođite i uvjerite se!“ – poručuju iz Grada Kutjeva.