Sport

Ovčare odustale od natjecanja – 2. Županijska nogometna liga ipak s osam klubova

23-08-2022 • 10:40
Rva
Od natjecanja je prije par dana odustao Nogometni klub Ovčare pa će u jesenskom dijelu biti 7 kola, a ne 9.

Iako je nakon plenuma klubova koji je održan 10. kolovoza, bio poznat i raspored natjecanja 2. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske u kojoj je u natjecateljskoj sezoni 2022./2023. trebalo nastupati devet klubova zato što se ponovno aktivirala Slavonija iz Prekopakre, liga iće na kraju ipak imati osam klubova kao i prošle godine.  

Od natjecanja je prije par dana odustao Nogometni klub Ovčare pa će u jesenskom dijelu biti 7 kola, a ne 9.

Napravljen je već i novi raspored natjecanja. Prvenstvo kreće 04. rujna, a prvi dio sezone završava već 16. listopada susretima 7. kola.

U 1. kolu, u nedjelju, 04. rujna s početkom u 17,15 sati sastaju se Lipa (Stara Lipa) – Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Slavonija (Prekopakra) – Graničar (Bučje), Eminovci – Dinamo (Badljevina) i Sulkovci – BSK Biškupci. 

Nogometaši Lipe nastavljaju s pripremama za novu sezonu pa su tako u nedjelju, 21. kolovoza, u četvrtoj pripremnoj utakmici gostovali u Eminovcima gdje su istoimenog domaćina pobijedili rezultatom 0:1. Pogodak odluke postigao je Karlo Kerepčić u 89. minuti. Generalka za prvenstvo igračima Lipe bit će susret s juniorima Požege koji će se odigrati u nedjelju, 28. kolovoza s početkom u 17,30 sati u Požegi. 

sport-pozega.hr