Scena

Otvoren novi salon namještaja u Požegi!

11-05-2022 • 14:41
Rva
Novootvoreni salon namještaja DC Design nalazi se na adresi Zagrebačka 51, Požega.

Salon namještaja DC Design otvorio je svoja vrata i svoju ponudu kupcima u Požegi. Ovo im je drugi salon namještaja u Hrvatskoj, a u Suhopolju imaju svoju vlastitu proizvodnju namještaja. Firma postoji od 2010. godine, naglasio je prilikom otvorenja, vlasnik Stanko Ristanović.

Novootvoreni salon namještaja nalazi se na adresi Zagrebačka 51, Požega

“Proizvodimo namještaj po mjeri za područje cijele Hrvatske, radimo s poznatim projektantima iz kao što je Mirjana Mikulec. Proizvodimo i montiramo namještaj po cijelo Hrvatskoj, ali imamo posla i izvan granica. Neki namještaj i uvozimo, a bavimo se i keramikom koju također uvozimo. Tu smo prva ruka uvoza, tako da imamo dobru cijenu kad je keramika u pitanju. Svi kupci su dobrodošli u naš novootvoreni salon namještaja, dođite i pronađite nešto za svoj dom.” – rekao je vlasnik Stanko Ristanović.

U svojoj ponudi imaju vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri u najmodernijim proizvodnim pogonima, a iz asortimana izdvajaju – kuhinje, uredski namještaj, stolovi, stolice, ormare, kućanske samostojeće I ugradbene aparate, kutne garniture i kauče.

“U asortimanu također imamo projektiranje u 3D tehnici, u mogućnosti smo opremanje većih kapaciteta apartmana, hotelskih soba i slično. Do kraja ovog mjeseca odobravamo popust od 10% do 70% na sve article.” – dodao je vlasnik Ristanović.

Za više informacija nazvati broj 095/5055764 ili na email dcdesignpozega