Društvo

Otvara se nova Ordinacija dentalne medicine u Požegi, Dom zdravlja poziva na upis

10-06-2022 • 10:52
Rva
U timu će raditi doktorica dentalne medicine Jelena Rajšić i medicinska sestra Ljiljana Jakovljević, koje će pružati svu potrebnu zdravstvenu skrb u primarnoj dentalnoj medicini

Dom zdravlja Požeško-slavonske županije u postupku je osnivanja nove Ordinacije dentalne medicine u gradu Požegi na adresi Vukovarska 29, Požega ( tzv „školski dispanzer“).

U timu će raditi doktorica dentalne medicine Jelena Rajšić i medicinska sestra Ljiljana Jakovljević, koje će pružati svu potrebnu zdravstvenu skrb u primarnoj dentalnoj medicini.

Iz Doma zdravlja pozivaju stanovnike grada Požege i okolice koji nemaju izabranog liječnika u djelatnosti dentalne medicine da se obrate na telefonski broj 264-000 ili 095/200-1200 radi dogovora i upisa u novu Ordinaciju.

Upis pacijenata se može izvršiti ponedjeljkom i četvrtkom u prvoj smjeni,  te utorkom, srijedom i petkom u drugoj smjeni.

„Unaprijed se zahvaljujemo svim pacijentima koji će izvršiti upis u ovu novu Ordinaciju dentalne medicine te na taj način omogućiti podizanje standarda pružanja primarne zdravstvene zaštite u našoj Županiji.“, poručuju iz Doma zdravlja Požeško-slavonske županije.