Scena

Organizira se javno gledanje utakmice protiv Argentine

12-12-2022 • 07:30
Rva
Nakon slavlja proteklog petka, organizira se javno gledanje utakmice protiv Argentine!

Turistička zajednica Grada Požege, uz potporu Grada Požege, organizirali su javno gledanje utakmice Hrvatska-Brazil u šetališnoj zoni proteklog petka, kada su se naši reprezentativci izborili za prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. Sve to rezultiralo je velikim slavljem koje se nastavilo na Trgu Svetog Trojstva, a iz Policijske uprave požeško-slavonske izvijestili su kako nije bilo zabilježenih incidenata unatoč velikom broju navijača i vozila koji su sudjelovali u slavlju.

Iz Turističke zajednice Grada Požege najavili su javno gledanje utakmice Hrvatska-Argentina u utorak, 13. prosinca s početkom u 20 sati.

„Osim prijenosa utakmice, u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije i Savjetom mladih Grada Požege, osigurali smo za posjetitelje besplatno pivo. Osim toga, kako bismo navijački duh u ovo blagdansko vrijeme dodatno oplemenili, u suradnji s Udrugom Humanum, događaj će biti i humanitarnog karaktera te će biti moguće izvršiti donaciju u sklopu akcije Čaj za malog zmaja. Uz to, na našim adventskim kućicama tijekom svakoga dana dostupna je bogata ponuda blagdanskih specijaliteta – kuhano vino, kuhani gin, čaj, kobasice, fritule i ostale delicije. Pozivamo sve građane da dođu u šetališnu zonu te zajedničkim navijanjem podrže naše reprezentativce!“ – poručili su.

Foto TZ Grada Požege