Društvo

Održane 20. jubilarne sportske igre umirovljenika Požeško-slavonske županije

15-09-2022 • 07:15
Rva
Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je 20. po redu sportske igre županijskih umirovljenika

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije organizirala je 20. po redu sportske igre županijskih umirovljenika koji su se okupili ispred vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jakšić gdje je započelo svečano otvorenje.

Umirovljenici su se natjecali u šahu, kuglanju, pikadu i karatanju bele, a natjecanja su održana na nekoliko lokacija u Jakšiću, dok je kuglanje održano u Gradskoj kuglani Požega.

Slavko Glavaš, predsjednik Matice umirovljenika općine Jakšić uvodno je pozdravio sve nazočne istaknuvši kako se nada da će se sportske igre umirovljenika nastaviti održavati i u budućnosti, zahvalivši svim sudionicima što su se okupili u velikom broju, te poželjevši svima puno uspjeha u natjecanjima, a dobrodošlicu umirovljenicima u Općinu Jakšić poželio je i načelnik općine Ivica Kovačević, uz puno lijepog druženja u sportskome duhu.

Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije zahvalio je svim sudionicima i posjetiteljima na dolasku .

Prenoseći pozdrave županice Antonije Jozić, prisutnima se obratio i zamjenik županice Ferdinand Troha koji je ujedno i otvorio 20. sportske igre županijskih umirovljenika.

„Čestitam vam na još jednoj lijepoj organizaciji sportskih igara Matice umirovljenika. Ovo su 20. sportske igre koje Matica organizira u našoj županiji i vjerujem da ćete se i u ovoj godini isto tako lijepo družiti i baviti sportom, ali prije svega uživati u današnjem druženju. S ovom željom svečano otvaram ove 20. igre Matice umirovljenika, a svima vama želim puno zdravlja, obiteljskog blagoslova, da uživate u djeci svoje djece, da se družite i da se još puno puta vidimo.“ – rekao je zamjenik županice Ferdinand Troha.

pszupanija.hr