Društvo

Objavljeni rezultati upisa u Dječji vrtić Požega

10-06-2022 • 21:57
Rva
Danas su nakon odgode objavljeni rezultati upisa u redovite programe Dječjeg vrtića Požega za pedagošku godinu 2022./2023.

Danas su nakon odgode objavljeni rezultati upisa u redovite programe Dječjeg vrtića Požega za pedagošku godinu 2022./2023. Prilikom podnošenja zahtjeva putem sustava e-Upisi, sustav je automatski dodijelio šifru koja se sastoji od 7 brojeva, a nalazi se na vrhu zahtjeva Podaci o zahtjevu – šifra zahtjeva.

Privremena lista s rezultatima upisa sastoji se od šifre zahtjeva te ostvarenih bodove za svako dijete, podijeljeno po objektima Rudinska i Cvjetna livada.

Roditelj ima pravo prigovora na Privremenu listu rezultata upisa u dijelu koji se odnosi na njegovo dijete u roku od 15 dana od objave Liste (10.6.2022.). Roditelj koji odustaje od upisa dužan se o tome pisano očitovati potpisivanjem izjave o odustajanju u razdoblju koje je predviđeno za podnošenje prigovora. Konačna lista rezultata upisa bit će objavljena po isteku žalbenog roka. Upisana djeca u vrtić kreću od 1. rujna 2022. godine, kada počinje pedagoška 2022./2023. godina.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili upita oko šifre vašeg djeteta kontaktirajte Vrtić putem elektronske pošte: info@djecjivrticpozega.hr

REZULTATI UPISA