Scena

NUNC – inovativni namještaj za globalno tržište

27-12-2022 • 17:43
Rva
Projektom „NUNC – inovativni namještaj za globalno tržište” rezultirali su novi proizvodi za globalno tržište, inovirali su se poslovni procesi u cilju njihove komercijalizacije.

“NUNC – inovativni namještaj za globalno tržište” naziv je projekta kojeg provodi Ancona Grupa. Svrha projekta bila je komercijalizirati nove proizvode u području održive proizvodnje i prerade drva te izrade namještaja te inovacija poslovnih procesa tvrtke Ancona Grupa. Projekt je vezan uz tri nova proizvoda za globalno tržište: DUJA, RUVO i ALA.

Projektom „NUNC – inovativni namještaj za globalno tržište” rezultirali su novi proizvodi za globalno tržište, inovirali su se poslovni procesi u cilju njihove komercijalizacije;

DUJA – modularna multifunkcionalna komoda
RUVO – ergonomski polunaslonjač s ojastučenim dijelom
ALA – modularni stol od punog drveta i metala, radne plohe koja nudi višestruke kombinacije i prilagodbu dimenzijama prostora

Ciljevi i rezultati projekta su poboljšana inovativnost malih i srednjih poduzetnika. Postizanje održivog razvoja temeljenog na znanju i inovaciji, uključiv rast kroz ostvarivanje veće stope zaposlenosti i društvene povezanosti te održiv rast kroz ekonomično  iskorištavanje resursa i bolju konkurentnost. Povećanje proizvodnih i drugih kapaciteta, inoviranje procesa, stvaranje radnih mjesta, poticanje izvoza, pokretanje lokalnog gospodarstva, gospodarski razvoj te konkurentnost na tržištu inovativnih i kreativnih rješenja u proizvodnji namještaja.