Politika

Nova promjena na pročelničkom mjestu u Gradu Požegi

23-03-2022 • 09:59
Još jedna promjena dogodila se na čelu upravnih odjela u Gradu Požegi u mandatu aktualnog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića

Još jedna promjena dogodila se na čelu upravnih odjela u Gradu Požegi u mandatu aktualnog gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića. Nakon što su za pročelnice imenovane u Upravni odjel za društvene djelatnosti Maja Petrović, u Upravni odjel za imovinsko-pravne odnose Klara Miličević, a u Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje Andreja Menđel, došlo je do promjene i u Upravnom odjelu za financije i proračun.

Umjesto dosadašnje pročelnice Branke Bulaja, rješenjem o imenovanju službenika ovlaštenog za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za financije i proračun do imenovanja pročelnika temeljem javnog natječaja dana 21. ožujka 2022. imenovana je Slavica Kruljac.

Slavica Kruljac rođena je u Požegi gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Godine 2013. stječe zvanje magistre ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za zanimanje magistre ekonomije odradila je u Domu zdravlja Požeško-slavonske županije 2014. godine, dok je u Gradu Požegi zaposlena od 1. travnja 2015. godine, prvo za rad na obračunu plaće, analitike kupaca i dobavljača, zatim kao stručna suradnica za društvene djelatnosti i nabavu opreme, a od 2017. godine kao savjetnica za proračun u Upravnom odjelu za financije i proračun.

Jedina preostala pročelnica iz prethodnih mandata je Ljiljana Bilen iz Upravnog odjela za samoupravu.