Kultura

Noć kazališta u Gradskom kazalištu Požega

14-11-2022 • 07:42
Rva
Gradsko kazalište Požega već dugi niz godina sudjeluje u Noći kazališta, a predstavili su ovogodišnji program koji sadrži jednu zanimljivu predstavu za djecu te predstavu za odrasle.

Noć kazališta je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu. Započela je kao jednodnevna manifestacija koja se održava svake treće subote u studenome od 2008. godine, na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, no godinama prerasta prvotne okvire i izrasta u višednevnu manifestaciju kojoj je cilj ojačati vidljivost kazališne djelatnosti, kako profesionalne, tako i amaterske, te raditi na razvoju kazališne publike svih dobnih skupina, u nizu europskih zemalja.

Gradsko kazalište Požega već dugi niz godina sudjeluje u Noći kazališta, a predstavili su ovogodišnji program koji sadrži jednu zanimljivu predstavu za djecu te predstavu za odrasle. Stoga rezervirajte svoje ulaznice za ovu subotu 19. Studenoga.

Tako će u 11 sati biti uprizorena predstava za djecu, kako to biva svakog mjeseca u Gradskom kazalištu pod sloganom “Treća je dječja”. Predstava Zlatni pjetlić i čarobni graškić, Umjetničke organizacije “Iza zavjese”, a cijena ulaznice je 25,00 kuna ili 3,31 euro. Rezervacije na broj 034/273-161 ili marketing@gkp.hr te Facebook stranici Gradskog kazališta Požega.

Od 20,00 sati očekuje nas premijera predstave za odrasle, Slučaj maturanta Wagnera, Gradskog kazališta Požega. Cijena ulaznice je 50,00 kuna ili 6,64 eura, a studenti i umirovljenici plaćaju 40,00 kuna ili 5,30 eura. Rezervacije na broj 034/273-161 ili marketing@gkp.hr te Facebook stranici Gradskog kazališta Požega.

Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.