Crna kronika

Nije dukat sve što sja

11-12-2022 • 08:29
Rva
Požežanin kupio dukate i poslije shvatio da su lažni

U subotu 10. prosinca 2022., policijskim službenicima je prijavio 69-godišnjak s područja Požege da je dana 8. prosinca 2022. od ženske osobe kupio dukate za koje je naknadno utvrdio da su lažni. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu 10. prosinca 2022. oko 14 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 17-godišnjaka pronašli marihuanu. Istoga dana oko 22.40 sati, također na području grada Požege policijski službenici su kod 22-godišnjaka pronašli marihuanu. Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U subotu 10. prosinca 2022. oko 14.45 sati u mjestu Rajsavac, 71-godišnji vozač ikoji je upravljao autobusom marke „Volvo“, zagrebačkih registarskih oznaka, zaustavio je vozilo na kolniku i potom krenuo vožnjom unazad uslijed čega je udario u prednju stranu osobnog automobila marke „Renault“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 40-godišnjakinja koja je u tom trenutku zaustavila vozilo na kolniku iza autobusa. 71-godišnjem vozaču je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Badljevina.