Scena

Nezaboravna večer – Electric Corn & Koliba21

26-07-2022 • 07:21
Rva
Ovoga puta ekipa iz Kolibe21 je zaista dokazala da su najfunky šumica na ovim prostorima, a to su napravili uz pomoć još jedne ekipe - Electric Corna

Ovoga puta ekipa iz Kolibe21 je zaista dokazala da su najfunky šumica na ovim prostorima, a to su napravili uz pomoć još jedne ekipe – Electric Corna. Dobar provod bio je očekivan, no ovoliki broj ljudi različitih dobnih skupina, svi skupa u istom ritmu plešu i pjevaju, zaista nešto što je trebalo doživjeti.

“Kakav kaos sinoć! Da nam je netko rekao da ćete biti ovako raspoloženi, rezervirali bi dva dana. Prvi put su nam stigli i frendovi iz Francuske, Njemačke, a o gradovima da ne pričamo. Veliko hvala ekipi Kolibe koja vajba nenormalno, vrhunski ste domaćini i radite super stvari za mlade. Doći ćemo opet!” – poručili su iz Electric Corna.

“Dragi naši, tako je to išlo. Prethodna subota, prema riječima mnogih, jedna od najčarobnijih noći ikad na Kolibi! Zahvaljujemo se Electric Cornu i cijeloj ekipi na vrhunskoj svirci, ali i druženju i zezanciji tijekom cijelog dana pa do jutra! Zahvaljujemo se i svima vama koji ste došli i ujedinili se u najljepšu publiku i stvorili najljepšu atmosferu koju je bilo privilegija vidjeti! Nećemo puno duljiti, uživajte u slikama i uspomenama ove genijalne noći!” – rekli su organizatori, a ako već niste, pogledajte fotogaleriju iz objektiva Luke Šporčića.