Scena

Nešto novo u Požegi: Prezentacija proizvoda tvrtke Mesoprerada

11-06-2022 • 10:53
Rva
Svoju mesnicu u sklopu Gradske tržnice Požega otvorili su nešto više od godinu dana, a u Kavani Boba danas do 13 sati imaju prezentaciju.

Bogato iskustvo u proizvodnji i preradi mesa čija tradicija seže od početka dvadesetog stoljeća. Mesna industrija koja kupcima garantira visokokvalitetne mesne proizvode, spravljene po tradicionalnim recepturama i metodama – Mesoprerada iz Slatine, a kako bi svoju ponudu predstavili na području Požeštine, obzirom da imaju svoju poslovnicu u sklopu Gradske tržnice, danas održavaju prezentaciju svojih proizvoda.

„Naš je cilj stvoriti brend koji će komunicirati tradiciju, vrhunsku kvalitetu i slavonsko podrijetlo proizvoda proizvedenih u maloj industriji na potpuno tradicionalan način.“

Rekao je tako direktor Boris Ćupurdija koji je danas u Požegi kako bi predstavio ponudu njihove Mesoprerade, a prezentacija se održava od 10 do 13 sati u prostorima Kavane Boba na Trgu Svetog Trojstva.

„Pripremili smo prezentaciju naših proizvoda, te pozivamo sve slušatelje Radija Vallis Aurea da nas obiđu do 13 sati. Naime, tvrtka Mesoprerada iz Slatine u sklopu Gradske tržnice u Požegi ima svoju mesnicu, te bi na ovaj način željeli predstaviti sve naše tradicionalne proizvode koje nudimo u sklopu naše mesnice.“

„Želio bih napomenuti o kompletnom asortimanu što ćemo ponuditi danas. Prezentacija je o tradicionalnim Slavonskim proizvodima – kulen, kobasica i kulenova seka, što proizvodimo u našim pogonima u Slatini. Također, svi proizvodi su s potpisom Slavonije, po tradicionalnoj recepturi i kontroliranog porijekla, isključivo domaća i svježa sirovina. Još jednom pozivam sve da dođu i vide kvalitetu naših proizvoda.“ – rekao je gospodin Boris.

Mesoprerada je tvrtka s bogatim iskustvom u proizvodnji i preradi mesa, s tradicijom koja seže u početak 20. stoljeća. Danas je Mesoprerada suvremena tvrtka s 50 zaposlenih, čija se proizvodnja temelji na svježem svinjskom i junećem mesu te asortimanu visokokvalitetnih suhomesnatih i polutrajnih proizvoda. Mesoprerada je 2020. godine započela proces poslovnog restrukturiranja kao nužne pretpostavke za efikasan rast poslovanja i razvoj društva.

Svoju mesnicu u sklopu Gradske tržnice Požega otvorili su nešto više od godinu dana…

„Zadovoljni smo načinom kojim funkcionira u sklopu Tržnice, a željeli bi na ovaj način prezentirati sve ostale proizvode koje nudimo. Radi se o kompletnom programu svježega mesa – junetina, svinjetina, teletina i prasetina. Sve to plus svi naši trajni i polutrajni proizvodi kojeg će posjetitelji imati prilike probati u sklopu prezentacije. Još bih napomenuo da u sklopu mesnice nudimo i jednu vrstu programa,a to je takozvano „odležano meso iz dry agea“, gdje nudimo cijeli asortiman junećeg programa iz dry agea, odležani steakovi.“

„Još nešto autohtono s potpisom Slavonije što nudimo, to je crna slavonska svinja, također iz dry agea. Nudimo jedan asortiman pripremljenih takvih vrsta proizvoda.“ – dodao je gospodin Boris.

Promijenjena je vlasnička struktura tvrtke te je pokrenut novi ciklus poslovanja, temeljen na novoj strategiji koja će u narednim godinama učvrstiti tržišnu poziciju društva kao mesne industrije koja kupcima garantira visokokvalitetne mesne proizvode, proizvedene po tradicionalnim recepturama i metodama.

Glavna konkurentska prednost Mesoprerade je da se zbog svoje veličine brzo prilagođava potrebama tržišta, a isto tako osigurava kontinuitet, kvalitetu i sljedivost. Dugoročan odnos s kupcima i prepoznatljiva kvaliteta, motiv su za stvaranje novih proizvoda spravljenih po stoljetnim recepturama, koji zadovoljavaju ukuse svih generacija.

Današnja degustacija je potpuno besplatna te predstavlja sve što nude u svojoj mesnici na Gradskoj tržnici Požega. Stoga dođite do 13 sati u Kavanu Boba i sami se uvjerite u kvalitetu.