Gospodarstvo

Objavljen natječaj za izbor direktora Razvojne agencije Grada Kutjeva – ERA

17-02-2022 • 08:48
Rva
Grad Kutjevo na svojim je službenim stranicama objavio natječaj za rukovodeću poziciju direktora Razvojne agencije Grada Kutjeva - ERA.

Grad Kutjevo na svojim je službenim stranicama objavio natječaj za rukovodeću poziciju direktora Razvojne agencije Grada Kutjeva – ERA. Direktor se bira na mandat od 4 godine. Naglasili su kako se na natječaj mogu ravnopravno prijaviti kandidati oba spola.

Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA osnovana je 2018. s ciljem razvoja poduzetništva, unapređenja, provođenja i koordiniranja razvojnih aktivnosti na području Grada. Kroz svoje aktivnosti Razvojna agencija doprinosi stvaranju poticajnog poduzetničkog okruženja, poticanju ruralnog razvoja, jačanju poduzetničkih kompetencija i promociji poduzetništva. Stalnim usavršavanjem djelatnika osmišljavaju se projekti važni za održivi razvoj lokalne zajednice, unapređivanje kvalitete života i održavanje broja stanovnika na području Grada Kutjeva i šire.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave na web stranici Grada Kutjeva i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, odnosno zaključno do 24. veljače 2022. godine.

Kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete pristupit će prethodnoj provjeri znanja. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Više o natječaju i preuzimanju dokumentacije na stranici Grada Kutjeva.