Sport

Najmlađi natjecatelji STK Požega nastavljaju dominirati regijom

21-11-2022 • 17:23
Rva
Na 3. Otvorenom turniru Regije Slavonija zapad, kojemu je domaćin bio STK Graničar iz Slavonskog Broda, veliku dominaciju pokazali su najmlađi natjecatelji STK Požega

Na 3. Otvorenom turniru Regije Slavonija zapad, kojemu je domaćin bio STK Graničar iz Slavonskog Broda, veliku dominaciju pokazali su najmlađi natjecatelji STK Požega. U kategoriji klinaca osvojili su prva četiri mjesta, i to Tom Pirc zlatnu, Ivano Špehar srebru, a Mato Ivčetić i Niko Škoko Zdelar brončane medalje. U kategoriji klinceza trebala je nastupiti Klara Brnčić, no zbog bolesti morala je odustati.

U konkurenciji dvanaest najmlađih kadeta regije natjecatelji STK Požega su ostvarili dvije medalje dok je jedna izmakla za dlaku. Ivano Špehar i Vigo Škoko Zdelar osvojili su brončane medalje, Tom Pirc i Mato Ivčetić su nakon prolaska skupine ispali na korak od medalje i osvojili peto i šesto mjesto, dok je Jakov Bilobrk nastup završio u grupi u kojoj je imao zlatnog i srebrnog igrača. U kategoriji devet najmlađih kadetkinja regije Eva Josipović Eva osvojila je zlatnu medalju.

„Čestitke djeci, trenerima Zlatku, Rajku, Ljilji, Nikolini i roditeljima na trudu i zalaganju.“, poručuju iz kluba.