Scena

Prijavi se na izbor za Miss Hrvatske!

10-03-2022 • 10:01
Tena Protić
Najljepša Hrvatica našu će zemlju predstavljati krajem godine na Izboru za Miss Svijeta.

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata ove godine i to na tridesetu obljetnicu. Miss World Croatia krenuo je još devedesetih godina, u najtežim vremenima, no posljednje dvije godine Lijepa Naša nije imala predstavnicu na ovom izboru zbog pandemije.

Kreće potraga za najljepšom Hrvaticom – nakon dvije godine, Hrvatska će svijetu pokazati svoju ljepotu!

„Izbor za Miss Svijeta 2021. trebao je biti održan još u prosincu, no brojne djevojke su se razboljele. Stoga je ovaj prestižan događaj odgođen za ožujak ove godine.

“Mi nismo slali predstavnicu jer sam smatrala da bi to bilo neodgovorno. Nisam željela djevojku izlagati virusi i ugroziti njezino zdravlje. Odlučili smo da ove godine, nakon 30 godina, napravimo dostojanstven izbor“ – izjavila je direktorica Izbora, Maja Vračarić.

“Ova godina posebna je i po drugim nedaćama koje su zadesile svijet, no ovaj Izbor upravo će ljepotom dati svoj doprinos u želji da svijetom zavlada mir i zdravlje. Dok svakodnevno čitamo loše vijesti, Miss Hrvatske potrudit će se barem ljepotom Hrvatica nakratko zaustaviti loše vijesti.” – dodala je direktorica Maja Vračarić.

Zadnji Miss Hrvatske za Miss Svijeta održan je 31. kolovoza 2019. u Malom Lošinju. Titulu najljepše Hrvatice ponijela je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva iz Ličko- senjske županije. Stručni žiri lentu druge pratilje dodijelio je Ivi Mijolović, prva pratilja je Maria Rogić, a Miss fotogeničnosti Tea Pavičić.

izbor za miss hrvatske 2019

Tako će ove godine Katarina Mamić, posljednja Miss Hrvatske, napokon svoju krunu prepustiti novoj ljepotici. Direkcija Izbora i dalje je u istom sastavu, a potraga za najkompletnijom djevojkom upravo kreće.

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti putem linka

Najljepša Hrvatica našu će zemlju predstavljati krajem godine na Izboru za Miss Svijeta.