Društvo

Marin Ivanović – Stole u Požegi govorio o svjedočanstvu vjere

18-03-2022 • 07:43
U Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi jučer je održana Druga korizmena tribina.

Požeška biskupija organizira korizmene tribine o 25. obljetnici osnutka i uspostave Požeške biskupije. U Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi jučer je održana Druga korizmena tribina.

Na tribini je gostovao pjevač rapa Marin Ivanović – Stole koji je progovorio na temu „Svjedočanstvo vjere i osobnog iskustva Boga“.

Na tribini je otvoreno govorio o promjeni u svome životu, od burnih dana na sceni, i izvan nje. Marin je danas drugi čovjek i glazbenik, te priprema prvi rap duhovni album “Gospodin Bog”.

“Shvatio sam da je sada moment. Smatram da me Bog odabrao za tog svog jednog čovječuljka u moru ljudi da ima dar pisanja, izgovaranja i tu neku karizmu koja tako djeluje na ljude lijepo i pozitivu koju mi je dao. I beskrajno sam zahvalan na tome. Pogotovo zato što sam preživio sve što sam preživio i još sam normalan i imam prekrasnu suprugu i prekrasnu obitelj.”

“I Njemu moram zahvaliti na svemu tome, svim svojim snagama, iskustvom i inteligencijom pokušam nadmašiti sve što sam dosada napravio za sebe i svoju publiku kroz taj rap, ali ovaj puta da se Njemu revanširam.” – objašnjava Stole te kaže kako s albumom planira ići među mlade i svjedočiti o svom bivšem životu i molitvi koji su mu pomogli da spasi život.

Foto: Požeška biskupija