Scena

Mama Mia – Proširen ambijent i 30% popusta na Napoletana pizze

21-02-2022 • 09:47
Tena Protić
Pizzeria Mama Mia od danas nudi 30% popusta na sve Napoletana pizze, koje možete kušati u njihovom novouređenom prostoru.

Prošle godine u pizzeriji Mama Mia u Požegi predstavljena je moderna rotaciona peć Marana, jedine takve na području cijele Slavonije. To je omogućilo da se uz postojeći izbor uvrste i premium Napoletana pizze. No sve nije stalo samo na tome, zbog stalno velikog prometa posla, odlučili su se za proširenje prostora koje danas izgleda predivno te čini ugodan gastro ambijent.

O samoj peći, vlasnik Vladimir Drežnjak je rekao kako su ju vidjeli na specijaliziranom sajmu u Italiji te se odlučili za tu investiciju.

“Ova investicija nam značajno ubrzava pečenje pizze, s obzirom na to da može u rotacionom pečenju peći do osam srednjih ili četiri jumbo pizze. Do sada smo radili na dvije krušne peći, a na ovaj način omogućili smo svojim pizza majstorima bolje uvjete rada te znatno kvalitetniju pizzu. Pizza se sada peče samo 90 sekundi na visokih 450 Celzijevih stupnjeva. Kapacitet je povećan za dvostruko, jer dok ubacite posljednju pizzu, prva je već gotova.” – rekao je gospodin Vladimir Drežnjak.

Ova investicija omogućila je da uz postojeću ponudu od pedesetak vrsta, dodaju premium pizze Napoletana, u koje idu samo visoko kvalitetni sastojci, od finog mekog brašna i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, do posebnih vrsta rajčice i mozzarelle.

Mama Mia donosi 30% popusta na sve Napoletana pizze!

Pizza Napoletana orginalno je nastala u Italiji, a njezina posebnost leži u samoj izradi i pripremanju tog prhkog i laganog tijesta koje zahtjeva posebne uvjete. Jedna je od najpopularnijih pizza, a upravo ta vještina i kvalitetni sastojci doveli su do toga da bude uvrštena na UNESCO-v popis kulturne baštine.

Novouređeni prostor je ujedno i proširenje kapaciteta gostiju koje Mama mija može primiti u svom rustikalnom ambijentu. Tako sada broje dvije restoranske sale, jedna je već dobro poznata svima i nalazi se na katu, a nova je u prizemlju. Najkvalitetnija pizza iz vrhunske peći, sve to s pogledom na Pješačku zonu Požege, sigurno će oduševiti svakog posjetitelja.