Sport

Kuglači Novih nada u 14. kolu pobijedili u gostima

28-01-2022 • 11:51
Tena Protić
Kuglači Novih nada jučer su u sklopu 14. kola 2. Hrvatske kuglačke lige - Istok gostovali kod trećeplasirane ekipe lige, KK Zanatlija u Slavonskom Brodu.

Kuglači Novih nada jučer su u sklopu 14. kola 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok gostovali kod trećeplasirane ekipe lige, KK Zanatlija u Slavonskom Brodu. Požežani su nastavili svoj maksimalni pobjednički niz i pobjedom 1:7 osvojili nova 2 boda. 

Poene su Nadama donijeli Željko Lončar, Darko Zovko, Pero Lovrić/Robert Bakić, Zdenko Poleto i Tomislav Čakalić, a dva poena osvojili su i ekipno. Pobjedu jedino nije ovaj put zabilježio Vlado Turkalj. Najviše čunjeva srušio je Darko Zovko (584).

Požeški kuglači su na 1. mjestu s 28 bodova

Ovo je Novim nadama tradicionalno jedno od najtežih gostovanja jer su kod Zanatlije redovno ostavljali bodove ali je u ovoj sezoni požeški klub jednostavno prejak za sve rivale i krupnim koracima sigurno ide prema višem rangu natjecanja, odnosno 1. B ligi. 

Požeški kuglači su na 1. mjestu s 28 bodova (14 pobjeda). U 15. kolu Nove nade će na Gradskoj kuglani ugostiti KK Silos (Đakovo) čiju ekipu su u prvom dijelu dobili u gostima rezultatom 1:7. 

Također smo pisali – Sportski vikend – Sportska dvorana Tomislav Pirc

sport-pozega.hr