Scena

Kreativna završna produkcija Scenskog studija Artina

01-08-2022 • 17:32
Rva
Dvoranom se orio smijeh i gromoglasni aplauz, a publika je oduševljeno pratila sve zgode i nezgode ovih dražesnih djevojčica s drugog planeta.

U organizaciji Scenskog studija Artina, u Koncertnoj dvorani Glazbene škole
Požega održana je plesno – dramska produkcija “Planet ARTINA”. Male i velike Artine su na jedan izuzetno zanimljiv i svjež način pokazale kako plesna umjetnost izgleda u njihovoj produkciji i ostavile publiku bez daha.

“Artine su došle na Zemlju i nisu normalne! Divljaju po cijeloj kugli zemaljskoj i rade dar mar! Moramo ih pod hitno vratiti na njihov planet!”

Cijela produkcija začinjena je odličnom glazbom, te humorističnim dijalozima
koji nikoga u publici nisu ostavili ravnodušnima. U priči o neobičnom putovanju, kroz ludu avanturu i potjeru za Artinama vodila su nas tri živopisna lika – ludi znanstvenik, te policajke Poli i Cija koje su utjelovili glumci Branislav Stojaković, Jasna Čmelar i Kornelija Marks, u režiji Kristine Novak.

Dvoranom se orio smijeh i gromoglasni aplauz, a publika je oduševljeno
pratila sve zgode i nezgode ovih dražesnih djevojčica s drugog planeta. Potraga za Artinama proširila se po cijelom svijetu, a najviše nas je zabavila i
nasmijala potjera po Skenderovcima.

Kroz 17 očaravajućih koreografija, koje potpisuju Kristina Novak i Arijan Pospišil, stanovnice ovog jedinstvenog planeta pokazale su nam kako plesni pokret nema granica i kako ljubav, prijateljstvo,upornost, te zajedništvo stvaraju priče koje su našle put do svakog gledatelja.