Kultura

Kazališna predstava – Kako? …I zašto ubiti muža?

06-06-2022 • 10:37
Rva
U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje.

Gradsko kazalište Požega će iduće srijede, 15. lipnja, ugostiti predstavu koja je hit komedija, s početkom u 21 sat. U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“. Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

Cijena ulaznice 70,00 kuna, rezervacije na broj 034/273-161 ili marketing@gkp.hr

Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.