Društvo

Izvučeni dobitnici “20 nagrada za 20 godina Alles Elektrocentra”

15-11-2022 • 14:02
Rva
Veliki jubilej proslavili su tako što su svojim kupcima uzvratili za povjerenje i podršku – velikom nagradnom igrom „20 nagrada za 20 godina Alles Elektrocentra“.

Prije 28 godina obitelj Pandžić krenula je u poslovnu priču s elektro materijalom, a kad je prostor u ulici sv. Roka postao pretijesan, u novi milenij ušli su uz novu poslovnu zgradu u Industrijskoj ulici u Požegi. Danas su jedan od najvećih i najprepoznatljiviji poslovnih subjekata u Požegi, a veliki jubilej proslavili su tako što su svojim kupcima uzvratili za povjerenje i podršku – velikom nagradnom igrom „20 nagrada za 20 godina Alles Elektrocentra“.

Thomas Heinz Pandžić zahvalio se prije svega svojim radnicima koji su od početka uz njega i njegovu obitelj.

„Davno je bila 1994. godina kada smo pokrenuli priču Allesa. Moja žena i ja smo ušli u nekakvu priču da bi mogli nešto napraviti dobro, kroz sve te godine što smo radili, vidjeli smo da nam konstantno fali prostora. Povećavali smo prodaju i poslovanje, tako da smo 2000. godine odlučili na kupovinu zemljišta u industrijskoj zoni. Prvotno je to bilo 1550 kvadrata, danas je to 3100 kvadrata, plus još 1500 kvadrata šatora i nadstrešnica.“

„Bilo je teško, 2001. godine kad smo započeli izgradnju, došli smo tu na livadu, a svi su u Požegi pričali „Je l’ on lud, otišao je tamo gdje je nekad bilo smetlište…“, nismo imali čak ni povezan most prema Industrijskoj ulici. Na dan otvorenja, dakle na današnji dan 2002. godine bio je jedan veliki upitnik – da li smo pogriješili svi mi koji smo radili, ili nismo. No, već u prvim danima se pokazalo da nismo pogriješili. To nam je dalo poslije volje da i dalje radimo, krenuli smo žena i ja, prije preseljenja bilo nas je 13, s preseljenjem povećali smo na 43 djelatnika. Danas nakon 20 godina ima nas ovdje 96 djelatnika, ja se nadam da su svi i zadovoljni.“

„Prvo bi se htio zahvaliti svim radnicima, pogotovo onima najstarijima, ali i svim ostalima koji su dolazili i rade danas s nama. To su sve ljudi koji su izuzetno kvalitetni i trude se, ja se pokušavam isto tako na bilo koji način zahvaliti njima, kroz nekakve beneficije, uredno radno vrijeme, kroz neki niz tih pogodnosti. Naravno svima nam je malo, mi ćemo se potruditi da bude to što bolje, nadam se da će i naši vladajući prepoznati i uvidjeti da treba skinuti namete na plaći, da bi mogli sve to dobiti naši djelatnici. Ne samo moji, već djelatnici cijele Hrvatske. Zahvaljujem se i našim poslovnim partnerima, imamo kupaca i izvan države, ali nismo se previše gurali na to tržište, zahvaljujem se kupcima u Požegi i cijeloj Hrvatskoj, jer bez njih ne bi bilo ni nas.“ – rekao je gospodin Thomas.

Svake godine iz Allesa su pripremali mnogobrojne nagradne igre za svoje kupce, no ove godine htjeli su imati više nagrada kako bi ovih 20 godina bilo značajnije obilježeno.

Nagradna igra trajala je od 16. lipnja ove godine do danas u podne kad su izvučeni sretni dobitnici. Svi koji su kupili neki proizvod bilo kojeg iznosa imali su mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri, tako što su na kopiji računa ispisali svoje podatke i ubacili ga u kutiju.

Danas su te račune stručno promiješali Thomas i sin Teo, a u izvlačenju su im predstavnici tvrtki partnera čije proizvode su dodijelili. Svaki izvučeni račun provjerila je komisija koju su činili Helena Prpić-Stojačić, Dajana Hart, Mario Včelik i Teo Pandžić.

Imena dobitnika bit će objavljena na web stanici www.alles.hr u roku od 8 dana, a dobitnici će na osnovu ostavljenih podataka biti kontaktirani. Čestitamo svim sretnim dobitnicima, a obitelji Pandžić i želimo još puno uspješnih godina rada!