Politika

Izaslanstvo s područja Požeško-slavonske županije posjetilo Europski parlament

26-10-2022 • 13:56
Rva
Izaslanstvo s područja Požeško-slavonske županije posjetilo je Bruxelles, gdje su se u Europskom parlamentu susreli sa zastupnicima Karlom Resslerom, Željanom Zovko i Tomislavom Sokolom

Izaslanstvo s područja Požeško-slavonske županije posjetilo je Bruxelles, gdje su se u Europskom parlamentu susreli sa zastupnicima Karlom Resslerom, Željanom Zovko i Tomislavom Sokolom.

Karlo Ressler bio je organizator konferencije “Public Health and the Future of Healthcare”, a gosti su bili požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović i ravnatelj Opće županijske bolnice Požega dr.sc. Ivan Vukoja, dok ih je u Bruxellesu dočekao Pleterničanin Marko Vidakušić iz Stalnog predstavništva RH pri Europskoj uniji u Bruxellesu. Fotografije susreta objavili su na društvenim mrežama Karlo Ressler i županica Antonija Jozić.

„U posebnom pamćenju će ostati jučerašnji dan kao dan u kojemu je Odbor za građanske slobode, pravosuđe i unutarnje poslove podržao ulazak Hrvatske u Schengen!“, napisala je županica Jozić.