Sport

Hana postavila osobni rekord u 2. Hrvatskoj ligi u gađanju zračnim oružjem

08-11-2022 • 07:36
Rva
"Posebno treba naglasiti nastup jedanaestogodišnje Hane kojoj je ovo bilo drugo natjecanje u velikom meču - 60 hitaca..."

U Vinkovcima je održano 1. kolo 2. Hrvatske lige u gađanju zračnim oružjem međunarodni program. Nastupila je i ekipa Streljačkog kluba Požega u gađanju zračnim pištoljem. Ekipa u sastavu Ivan Pavao Laštovica, te Stefan i Vedran Živković. Također, kao pojedinac nastupila je mlada Hana Hormot.

„Svi su gađali relativno dobro, samo je Ivan Pavao imao problem jer mu je nakon, četvrte serije pukla drška na pištolju tako da nije više imao stabilnost, jer ga je štipalo za dlan. Posebno treba naglasiti nastup jedanaestogodišnje Hane kojoj je ovo bilo drugo natjecanje u velikom meču – 60 hitaca, i gdje je postavila svoj osobni rekord s pogođena 452 kruga. Za dva tjedna gađa se drugo kolo lige u Tenju.“ – poručili su iz Streljačkog kluba Požega.

Podsjetimo kako je prije nekoliko tjedana u Požegi održan 1. Turnir Olimpijskih nada u gađanju zračnim oružjem na kojemu je sudjelovalo 115 strijelaca.