Politika

Gradonačelnik čestitao vatrogascima blagdan sv. Florijana

04-05-2022 • 14:53
Rva
Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić čestitao je vatrogascima s područja grada Požege, kao i svim ostalim vatrogascima dan njihovog nebeskog zaštitnika - svetog Florijana.

Gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić čestitao je vatrogascima s područja grada Požege, kao i svim ostalim vatrogascima dan njihovog nebeskog zaštitnika – svetog Florijana.

“Svima vama koji danas obilježavate svoj dan, dan mučenika i zaštitnika vatrogasaca svetog Florijana, želim uputiti čestitku i zahvalu za plemeniti i herojski rad koji ulažete za sigurnost i dobrobit naše zajednice. Ponosan sam na vašu hrabrost i požrtvovnost te profesionalizam koji iskazujete prilikom svake intervencije čime služite na čast i ponos našega društva i vaše profesije. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu i što manje požara, ali i ostalih intervencija.” – poručio je gradonačelnik dr.sc Željko Glavić.

Čestitke vatrogascima gradonačelnik je uputio u obilasku Javne vatrogasne postrojbe i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega, a bila je to prilika i za osvrt na provedene aktivnosti usmjerene zaštiti od požara i drugih ugroza na području grada. U pratnji gradonačelnika bila je i pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege Andreja Menđel.

Gradonačelnik, uz upućene im čestitke povodom njihova dana, još se jednom zahvalio vatrogascima na humanosti i nesebičnoj pomoći koju dobrovoljno pružaju svim građanima grada Požege, ali i svima ostalima kojima je njihova pomoć potrebna.

pozega.hr