Politika

Grad Požega: Imenovana treća nova pročelnica u posljednjih nekoliko mjeseci

10-01-2022 • 14:46
Rva
Prije nekoliko mjeseci pročelnica novoosnovanog Upravnog odjela za društvene djelatnosti postala je Maja Petrović, dok je Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje preuzela Andreja Menđel

Nakon provedenog Javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege, gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić je donio Rješenje o imenovanju Klare Miličević pročelnicom Upravnog odjela za imovinsko-pravne poslove Grada Požege.

Klara Miličević zaposlena je u Gradu Požegi od 2014. godine, prvo na mjestu više savjetnice za imovinsko-pravne poslove i za zastupanje, potom tajnice Ureda gradonačelnika, a zatim je do imenovanja za pročelnicu bila na radnom mjestu službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za imovinsko – pravne poslove. Ovo je treće novo ime u posljednjih nekoliko mjeseci na pročelničkim mjestima. Prije Miličević prije nekoliko mjeseci pročelnica novoosnovanog Upravnog odjela za društvene djelatnosti postala je Maja Petrović, dok je Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje preuzela Andreja Menđel, nakon razrješenja dugogodišnje pročelnice Jasminke Vodinelić.