Sport

[FOTO] Vidovci na obnovljenom terenu ugostili 700 djece

25-06-2022 • 23:14
Rva
Sedmi po redu Međunarodni nogometni turnir za mlađe kategorije održava se od 24. do 26. lipnja na nogometnom stadionu Dinama u Vidovcima

Sedmi po redu Međunarodni nogometni turnir za mlađe kategorije održava se od 24. do 26. lipnja na nogometnom stadionu Dinama u Vidovcima. Okupio je gotovo 700 djece u tri uzrasne kategorije iz pedesetak klubova, a organizator turnira je Nogometni klub Dinamo Vidovci – Dervišaga uz potporu Grada Požege.

Prvog dana turnira nastupili su stariji pioniri 2007. godište i mlađi, u subotu mlađi pioniri 2009. godište i mlađi, dok će danas igrati generacija 2011. godište i mlađi.

Predsjednik kluba Jurica Janković podsjetio je na kalvariju zbog uništenog terena u nevremenu u lipnju prošle godine. Teren je nakon mukotrpnog rada obnovljen i ovim turnirom službeno vraćen u pogon. Na tome je zahvalio Gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji, sportskim instituacijama, entuzijastima i članovima kluba koji su pomogli u revitalizaciji terena.

Gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić čestitao je klubu na organizaciji izvrsnog međunarodnog turnira, dok je požeško-slavonska županica Antonija Jozić također pozdravila sve nogometašice i nogometaše, čestitala im jučerašnji Dan neovisnosti te otvorila turnir.

Rezultate turnira možete pratiti na Facebook stranicama kluba.