Društvo

[FOTO/VIDEO] Spektakularna prva noć Međunarodnog konjičkog turnira u Pleternici

25-06-2022 • 08:55
Rva
Izazovna noćna utrka te Stjepan Jeršek Štef privukli su veliki broj posjetitelja na prvi dan turnira

U Pleternici je u tijeku trodnevni Međunarodni konjički turnir. Svake sljedeće izdanje organizatori, Konjički klub Pleternica, žele učiniti atraktivnijim i zanimljivijim te privući što više gledatelja.

Jučerašnji prvi dan zamislili su kao dan zabave za sve generacije. Tako su već u poslijepodnevnim satima održane brojne aktivnosti za djecu i odrasle, dok je oko 21 sat krenula prva noćna utrka. Utakmicu je prenosila lokalna televizija TV Zapad.

Vozači su imali zadatak osim pokazivanja vještina u vožnji zaprega dio staze voziti na biciklu te u posljednjem dijelu loptom obići čunjeve i postići pogodak.

Izazovnu noćnu utrku vozilo je pet posada, a najboljim se pokazao Adam Dorić, dok je drugo vrijeme imao Vinko Katić, a treće Antun Medvidović.

U šatoru su za zabavu dugo u noć bili zaslužni TS Zlatna dolina i velika tamburaška zvijezda Stjepan Jeršek Štef. Program su pratili i čelni ljudi Grada Pleternice, posebno zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić, ujedno i direktor ovog turnira.

Program danas na pleterničkom hipodromu započinje u 12 sati Maratonskom utrkom, bogat je i poslijepodnevni zabavni program, dok je u šatoru navečer još jednom TS Zlatna dolina.

FOTO: RVA/Konjički klub Pleternica