Društvo

[FOTO] Veliki koncert Magazina i otvorenje sezone u Aquaparku Shhhuma

01-05-2022 • 20:30
Tena Protić
Da bi se ovakva dobra atmosfera nastavila, organizatori su najavili mnoštvo zabavnog programa tijekom predsezone, a tijekom cijelog svibnja ulaz će biti besplatan!

Organizatori su se nadali velikom otvorenju nove sezone u Aquaparku Shhhuma, a to su današnjim koncertom i postigli. Mnoštvo ljudi se skupilo kako bi uživali na području Aquaparka u Velikoj, nakon što su tamo isto tako uživali tijekom adventa. Da bi se ovakva dobra atmosfera nastavila, organizatori su najavili mnoštvo zabavnog programa tijekom predsezone, a tijekom cijelog svibnja ulaz će biti besplatan!

„Naši bazeni su spremni za kupanje od 1.5., cijeli svibanj imamo besplatan ulaz na bazene, tako da tko god se želi kupati i sunčati, slobodno!” – rekla je voditeljica marketinga Tihana Šutalo.

Okupljenu publiku zagrijavao je domaći Tamburaški sastav Bisernica, a nakon pjesme i plesa, na red je došla grupa Magazin. S velikim uzbuđenjem čekamo najave idućih koncerata i svog zabavnog sadržaja koji nas očekuje u Aquaparku Shhhuma ove sezone!

Sve planove za ovu sezonu Aquaparka Shhhuma pročitajte ovdje, a atmosferu s današnjeg koncerta pogledajte u nastavku