Politika

[FOTO] Polaganje vijenaca povodom Dana državnosti – Požega 2022.

30-05-2022 • 09:46
Rva
U prigodi obilježavanja Dana državnosti kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu 123. brigade u Požegi jutros su položeni vijenci

U prigodi obilježavanja Dana državnosti kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Trgu 123. brigade u Požegi vijence su jutros položili predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno sa ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, Požeško – slavonska županija na čelu sa županicom Antonijom Jozić, Grad Požega na čelu sa zamjenikom gradonačelnika dr.sc. Borislavom Miličevićem i predsjednikom Gradskog vijeća Matejem Begićem.

Zajednički vijenac položili su čelnici gradova i općina Požeško – slavonske županije, počast je odaje Policijska uprava Požeško – slavonska na čelu sa načelnikom Željkom Grgićem, Vojarna 123. brigade hrvatske vojske na čelu sa pukovnikom Borisom Galićem i Područni odjel Ministarstva branitelja na čelu s Jozom Katićem.

Vijenac su položila i izaslanstva Hrvatske demokratske zajednice Požeško – slavonske županije te Socijaldemokratske partije Požeško – slavonske županije te Udruga za sport i rekreaciju Josip Knežević iz Nove Ljeskovice.

Molitvu je na kraju predvodio prečasni Josip Krpeljević.