Društvo

[FOTO] Podjela posnog doručka u Pleternici

24-12-2022 • 10:40
Rva
Tradicionalno na Badnjak svake godine bude organizirana podjela posnih obroka građanima. Tako su danas u Pleternici ispred Gradske kuće podijelili 400 porcija perkelta od soma, a dijelila se i medena rakija.

Tradicionalno na Badnjak svake godine bude organizirana podjela posnih obroka građanima. Tako su danas u Pleternici ispred Gradske kuće podijelili 400 porcija perkelta od soma, a dijelila se i medena rakija. Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega i Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika u suradnji s Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega i Gradom Pleternica organiziraju prigodnu akciju, a gradonačelnica Marija Šarić naglasila je kako su podijelili 400 porcija građanima.

„Već tradicionalno naša Obrtnička komora i naši obrtnici pripremaju doručak za naše sugrađane. Isto tako, Mladež Hrvatske demokratske zajednice dijeli medenu rakiju. S ovim pokušavamo obilježiti na što ljepši način ovogodišnji Badnjak.“ – rekla je gradonačelnica Marija Šarić.