Društvo

[FOTO] Održan Vatrogasni KUP DVD-a Brestovac

29-07-2022 • 14:39
Rva
Održan je Vatrogasni KUP Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brestovac koji je okupio 700 sudionika. Sudjelovalo je 50 ekipa koje su došle iz 5 županija.

Održan je Vatrogasni KUP Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brestovac koji je okupio 700 sudionika. Sudjelovalo je 50 ekipa koje su došle iz 5 županija. Natjecanje je odrađeno u četiri kategorije, a najboljima su dodijeljene medalje.

„Nakon dogovora i višemjesečnih priprema za organizaciju našeg prvog kupa nismo ni mogli zamisliti da će se prijaviti i odazvati toliki broj ekipa iz naših prijateljskih društava. Na kup se prijavilo čak 50 ekipa iz 5 županija: Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Bjelovarsko-bilogorska, te Zagrebačka županija. Na naše veliko iznenađenje, odazvalo se svih 50 ekipa. Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji našeg vatrogasnog natjecanja, pomogli financijski i materijalno te na bilo koji drugi način da se ovaj kup održi!“ – poručili su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brestovac.

Ekipe su se natjecale u 4 kategorije te zauzele sljedeća mjesta:

Kategorija djeca-ženska – DVD BERAVCI 1. MJESTO, DVD IVANOVAC 2. MJESTO, DVD BRESTOVAC 3. MJESTO.

Kategorija djeca muška – DVD ORUBICA(1) 1. MJESTO, DVD VUKOJEVCI 2. MJESTO, DVD PODGORJE 3. MJESTO.

Kategorija mladež ženska – DVD BRESTOVAC 1. MJESTO, DVD VETOVO 2. MJESTO, DVD BODOVALJCI 3. MJESTO.

Kategorija mladež muška – DVD GODINJAK 1. MJESTO, DVD BAĆIN DOL 2.MJESTO, DVD NOVA GRADIŠKA 3. MJESTO.

„Posebna zahvala vatrogasnim društvima koja su ustupila svoju kompletnu opremu za natjecanje – DVD Kaptol, DVD Velika i DVD Jakšić. Hvala i ostalim društvima koja su povezla svoju opremu za rezervu. Također, moramo pohvaliti te istaknuti trud i rad članova DVD-a Brestovac, roditelja i prijatelja koji su kao tehničko osoblje pomogli i odradili lavovski posao u kuhinji, posluzi i organizaciji našeg događaja. Najveća zahvala ide našim najmlađim članovima, ekipama djece i mladeži koji su odradili veći dio posla pripreme terena, prostorija i čiščenja, kako prije, tako i nakon natjecanja, kako bi našim gostima bilo što ugodnije u našem okruženju. Bez njih ovo natjecanje ne bi bilo jednostavno organizirati!“ – dodali su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brestovac te poručili kako se raduju 2. Vatrogasnom KUPU 2023. godine.